24 C
Adana
Çarşamba, Nisan 24, 2024

MÜSİAD Genel Başkanı Sn. Mahmut Asmalı’dan Borsamıza Nezaket Ziyareti

Yayın Tarihi:

MÜSİAD’ın Adana Şubesinin 24. Olağan Genel Kurulu’na katılmak için Adana’ya gelen MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Ticaret Borsamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sabahattin Yumuşak ve Genel Sekreterimiz T. Gökhan Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette ticaret borsacılığının işleyişi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve beraberindeki heyeti ATB’de ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirtti.

ASMALI, “BİR VE BERABER OLMAMIZ LAZIM”

MÜSİAD Adana Şube yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Türkiye’nin çok kıymetli bir ülke olduğunu ifade eden Genel Başkan Mahmut Asmalı, “Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle farklı kültürlerin, renkli kişiliklerin olduğu bir mozaikte yaşıyoruz. Bizler bu farklılıklarımızla, renklerimizle güzeliz. MÜSİAD olarak bu dönem sloganımız “Bir ve beraber olmamız lazım”. Farklılıklarımıza rağmen birbirimizi sevmemiz ve anlayışlı olmamız lazım. Tüm bunları söylerken bizim bir kırmızı çizgimiz var. O da bayrağımıza, devletimizin bölünmez bütünlüğüne yan bakanlara sempati duymamız, onlarla bir olmamız düşünülemez. Bu değerlere saygı gösteren herkesi kucaklarız. MÜSİAD herhangi bir gurubun, cemaatin, bir siyasi partinin uzantısı değildir. Bu güzel ülke ve insanına hizmet etmek, ülkemizi daha da kalkındırmak noktasında bir hedefimiz var. Arkadaşlarımızla bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada sizlerle olmaktan mutluyuz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

BİLGİÇ, “EN GELİŞMİŞ TİCARET BORSASIYIZ”

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sabahattin Yumuşak ve Genel Sekreterimiz T. Gökhan Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve beraberindeki heyeti ATB’de ağırlamaktan memnun olduğunu belirterek ticaret borsacılığının işleyişi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç, “Türkiye’nin en eski ticaret borsalarından birinde bulunuyorsunuz. Geniş kapsamlı ve modern bir ticaret borsa olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ödül verdiği bir borsa. ATB olarak Türkiye’de ticaret borsacılığının gereğini yapan bir borsayız. Lisanslı Depolarımızla, Satış Salonlarımızla, Laboratuvarlarımızla en gelişmiş bir ticaret borsasıyız. Tarımın en önemli merkezi, tarımın başkenti olarak gördüğümüz Adana’ya yakışan bir ticaret borsayız. Adana üreticisine, üyelerine, sanayicisine yönetim ve meclis olarak en güzel hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bizden sonra gelecek olanlar da Adana Ticaret Borsası’nı daha ileriye taşırlarsa biz çok mutlu oluruz. Çünkü Adana her şeyin en güzeline layık olan bir şehirdir. Ziyaretinizle bizlere şeref verdiniz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et