26 C
Adana
Cuma, Mart 29, 2024

AK Parti Adana Milletvekili Sn. Zenbilci’den Borsamıza ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yayın Tarihi:

AK Parti Adana Milletvekili Sn. Ahmet Zenbilci, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin Bilgiç’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

ATB HER TÜRLÜ ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR

Başkanımız Şahin Bilgiç’in yeniden seçilmesi nedeniyle duyduğu memnuniyeti, tebriki, takdiri sunmak için ziyarete geldiğini belirten AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, burada yaptığı konuşmada “Öncelikle ‘Hayırlı, uğurlu olsun’. Üreticilerimizin ürettiği ürünlerin hem ekonomik değerlerinin hem üretim kapasitelerinin arttırılması ve sağlıklı depolanmasında Ticaret Borsamızın büyük bir gayreti, mücadelesi ve emeği var. Bu başarılı organizasyonda rol alan Başkanımız Şahin Bilgiç’e, yönetimine ve çalışanlarına kentimize, bölgemize ve ülkemize değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha çok üretip daha çok kazanılması yönünden çabalarını görüyoruz. Adana’mıza kazandırdıkları modern tesis ile her türlü övgüyü hak ediyorlar. Bugüne kadar yakalamış oldukları başarı ivmesini daha yükseklere taşıyacaklarına olan inancım tamdır. Bu tırmanışta bize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Allah yar ve yardımcıları olsun.” dedi.

BİLGİÇ, “HEDEFİMİZ; ÜYELERİMİZE VE ÜRETİCİLERİMİZE KATMA DEĞER YARATMAK”

Genel Sekreterimiz T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç, “Üreticilerimiz ve Adana sorunlarının çözümü için en rahat ulaştığımız vekillerimizden birisiniz. Her zaman taşın altına sadece elinizi değil, gövdenizi koydunuz. Yaşadığımız kent için ‘İyi ki var’ dediğimiz kardeşimizsiniz. Bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde naçizane üyelerimizin, üreticilerimizin ve yaşadığımız kent ve ülkemize katkı koyan herkesin yanındayız. Dünyadaki yenilikleri yakından takip edip, üyelerimizin işlerini kolaylaştırarak rekabet güçlerini arttırma telaşındayız. Ziyaretinizle bizlere şeref verdiniz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et