Adana’da Çiftçi Pazarı Açıldı

Mevsiminde, temiz, yerel ve geleneksel Adana ürünlerinin yer aldığı ve yıl boyunca ayda iki kez halkla buluşacak olan Slow Food Adana Çiftçi Pazarı açıldı. Ticaret Borsamız, Adana Büyükşehir Belediyesi, Slow Food Adana, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Çiftçiler Birliği’nin bir süre önce sağlıklı ve temiz gıda için gerçekleştirdiği protokolün gereği yerine getirilerek Adana Çiftçi Pazarı açıldı.

Atatürk Parkı bitişiği 75. Yıl Sanat Galerisi önünde halkla buluşan pazarın açılışına Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, Slow Food Adana Birliği Lideri Pırıl Bilici, ABD’nin Adana Konsolos Vekili Heather Beggs, konuklar ve Adanalılar katıldı.