Perşembe, Mart 28, 2024

TOEIC İngilizce Testi Tanıtım Webinarı

Değerli Üyemiz,

Çetin küresel rekabetin bulunduğu yeni dünya düzeninde global iş dünyasının kullandığı dilin İngilizce olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, hedeflerimize ulaşmadaki önceliklerimizden biri de İngilizce iletişim yetkinliklerinin evrensel düzeye kavuşturulmasıdır. u kapsamda ETS GLOBAL ile Birliğimiz arasında 05.01.2023 tarihinde törenle imzalanan “ETS GLOBAL İşbirliği Sözleşmesi” ile TOBB çatısı altında yer alan kurumların ve özel sektör işletmelerinde İngilizce dil becerilerinin ölçme ve değerlendirme araçlarının evrensel standartlara çıkarılması için ilk adımı atmıştık.

Bu noktada küresel ölçekte kabul edilen TOEIC iş İngilizce testi ön plana çıkmaktadır. Akademik İngilizce ile İş İngilizcesinin farklılaştığı bir ortamda TOEIC testinin soruları iş dünyasındaki gerçeklere göre hazırlanmaktadır.

ETS Global tarafından TOBB çatısı altında yer alan kurumlara ve özel sektör işletmelerine yönelik 11 Nisan 2023 Salı günü “İngilizce Yeterlilikte İş Dünyasının Tercihi Neden TOEIC Olmalı?” konulu ücretsiz bir webinar düzenlenecektir. Söz konusu webinarda, TOEIC testinin ne olduğu, iş dünyasına nasıl katkı sağladığı ve daha fazlası katılımcılarla paylaşılacaktır.

Webinara http://etsglobal-26271412.hs-sites-eu1.com/tobb-toeic-webinar linki üzerinden kayıt yapılmaktadır.

Söz konusu webinara ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.