Cuma, Mart 29, 2024

TEKNOÇABA Çağrıları ve TEYDEB Programları Bilgilendirme Toplantısı

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) özel sektör firmalarının Ar-Ge ve yenilik içerikli projelerine hibe (geri ödemesiz) şeklinde destekler sağlamaktadır. Bu kapsamda, TEYDEB çok sayıda destek programı ve çağrı yürütmektedir.

TEYDEB tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin etkilediği illerde faaliyet gösteren KOBİ ölçeğindeki kuruluşlarımızın proje esaslı Ar-Ge ve yenilikçilik faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla TEYDEB 1501 ve 1507 programları kapsamında 2 adet özel 2023-DEPREM BÖLGESİ Özel Çağrısı – TEKNOÇABA açılmıştır.

TEKNOÇABA çağrılarına ilişkin detay bilgilere bu linkten erişilebilmektedir:

TEKNOÇABA çağrılarına ve TEYDEB’in özel sektör kuruluşlarına yönelik diğer destek programlarına ilişkin firmaları bilgilendirmek amacıyla, TEYDEB Başkanı Sayın Mehmet ASLAN’ın ve BİYOTEG Grup Koordinatörü V. Sayın Işık AŞAR’ın katılımıyla 12 Nisan Çarşamba günü saat 14:30’da Adana Sanayi Odası’nda toplantı gerçekleştirilecektir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Kayıt Formu Doldurmak İçin Tıklayınız

Tarih    : 12 Nisan 2023 Çarşamba