13 C
Adana
Salı, Kasım 30, 2021

Adana Kebabı

Yayın Tarihi:

Coğrafi İşaretin Türü: Mahreç işareti

Tescil Tarihi: 15.08.2003

Tescil Ettiren: Adana Ticaret Odası

Ayırt Edici Özellikleri: Adana kebabını diğer kebap türlerinden ayıran en önemli özellik, söz konusu kebabın üretiminde kullanılan etin, doğal ortamda ve kendine has bir floraya sahip bölge yaylalarında yetiştirilmiş erkek koyunlardan elde edilmiş olmasıdır. Ayrıca üretim tekniği ve ustalık da ürüne önemli ölçüde farklılık katmaktadır.

Önceki İçerikKozan Portakalı
Sonraki İçerikAdana Şırdan

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
2,454TakipçilerTakip Et