12 C
Adana
Cuma, Aralık 3, 2021

Adana Aşlama

Yayın Tarihi:

Coğrafi İşaretin Türü: Mahreç İşareti

Tescil Tarihi: 26.10.2020

Tescil Ettiren: Adana Ticaret Odası

Ayırt Edici Özellikleri: Adana Aşlama, meyan (Glycyrrhiza glabra) bitkisinin kökünün dövülerek terbiye edilmiş lifli halinin içme suyu ve buz ile birlikte soğuk olarak demlenip süzülmesi ile elde edilen ve buzlu su ile seyreltilerek servis edilen içecektir. Adana Aşlamada herhangi bir katkı maddesi kullanılmaz. Adana Aşlamacıları ürünü satarken geleneksel bir kıyafet giyer ve özel tasarlanmış servis takımı kullanırlar.

Önceki İçerikTapan Bıçağı
Sonraki İçerikAdana Karakuş Tatlısı

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
2,463TakipçilerTakip Et