Cuma, Nisan 19, 2024

Ticaret Borsamızdan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç ve Meclis Başkanımız Osman Bağış, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​ Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkanımız Şahin Bilgiç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “2009’dan beri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde Adana Ticaret Borsası’nda dördüncü dönemimiz. 2015’den beri Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyorum. 2013-2018 arasında TOBB’un yönetim kurulu üyeliğini yaptım. TOBB Başkanımızla beraber hizmet etmek şerefine ulaştık. Türkiye için Rifat Başkan bir şans. İş hayatı için çok önemli projelere imza atıyor. Türk iş hayatının önündeki bütün engelleri kaldırmak için gece gündüz çalışıyor. Bizleri de motive ediyor. 1 Ekim’de seçimlerimiz oldu Adana Ticaret Borsası’nda. Karşımızda rakiplerimiz yoktu. Çok güzel şölen havasında seçimimizi yaptık. Tabi bunun şehre güzel bir yansıması oluyor. Bir enerji veriyor. Şu anda da şehir kucaklaşmış durumdayız. Adana’nın bir özelliği var. Adana 4 oda gibi çalışıyor. OSB’yi de oda gibi değerlendiriyoruz biz. Onun için Adana’da ticaret odası, sanayi odası, borsa ve OSB olaraktan hep birlikte çok güzel hizmetlere vesile oluyoruz. İnşallah önümüzdeki 2022-2026 döneminde de Adana’ya hizmet etmekte, TOBB Başkanımızın liderliğinde bu güzel şehri kucaklamakla mükellefiz. Bugün TOBB Başkanımıza Adana Ticaret Borsası ve Sanayi Odamızla beraber geldik. Meclis üyelerimizi kabul etti. Ayrıca bunun için de teşekkür ediyoruz. 2023’teki TOBB’un seçimlerinde de Adana olarak Rifat Başkanımızla beraber inşallah Adana’ya hizmet etmeye devam edeceğiz”.