22 C
Adana
Perşembe, Mart 28, 2024

Erasmus Projesi Kapsamında Ülkemize Gelen Misafirlerimizi Ağırladık

Yayın Tarihi:

Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’nin paydaşı olduğu ‘Star Up Erasmus Projesi” kapsamında; Portekiz, Fransa, Estonya ve Makedonya’dan gelen öğrenciler, Adana Ticaret Borsası Kompleksi’ni gezerek Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin Bilgiç’ten bilgi aldılar.

FARKLI KÜLTÜRLER VE DİLLER İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRİR

Adana Ticaret Borsası tarafından yapılan ve adını taşıyan 3 okul bulunduğunu, ‘Star Up Erasmus Projesi’ kapsamında ATB’ye gelen öğrenci ve öğretmenleri Ticaret Borsamızda ve Adana’da ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Şahin Bilgiç, “Öncelikle Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisemizi böylesine olumlu ve faydalı bir projenin paydaşı olmasından dolayı tebrik ediyorum. ‘Star Up Erasmus Projesi’ kapsamında Türkiye ile birlikte Portekiz, Fransa, Estonya ve Makedonya’dan bu projeye katılan öğretmen ve öğrencileri kutluyorum. Bu tür organizasyonlar farklı kültürlerden bir araya gelen öğrenciler kendi kültürlerini, dillerini tanıttıkları gibi farklı kültürleri de görmektedir. Öğrencilerin hayata karşı farklı bakış açısı sağladığı, yeni arkadaşlar edindikleri, iş ile meslek bağlantıları kurduklarını, yabancı dilleri daha rahat kavradıklarını biliyorum. Bu anlamda tüm öğrencilerimizi bu ve buna benzer projelerde yer almaya davet ediyorum” diyerek Adana Ticaret Borsasının tarihi ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

ATB’DE BULUNMAKTAN ONUR DUYDUK

‘Star Up Erasmus Projesi’nin taraflarına her zaman fayda sağladığını ve başarı getirdiğini ifade eden Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Müdürü Levent Ködürge,” Dünyanın en modern tesislerinden biri olan Adana Ticaret Borsasının kapılarını açarak kurumsal olarak bizleri kabul eden ATB Başkanımız Şahin Bilgiç ve yönetimine çok teşekkür ederim. Her zaman okulumuzu desteklediniz. Okul yönetimi olarak bizlerde ATB’nin adına yakışır çalışmaların içerisinde yer alma çabamız var.” dedi.

Konuşmaların ardından ‘Star Up Erasmus Projesi’ne katılan öğretmen ve öğrenciler Adana Ticaret Borsasının Elektronik Alım Satım Salonunu, Laboratuvarları ve Lisanslı Depolarını gezerek detaylı bilgi aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et