10 C
Adana
Salı, Mart 19, 2024

Bilgiç:”Üyelerimizin Gücü, Borsamızın Gücüdür”

Yayın Tarihi:

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin Bilgiç, üyelerimize yaptığı ziyarette “Üyelerimiz gücü, borsamızın gücüdür” diyerek üyelerin talep ve beklentilerini dinledi.

VİZYONUMUZU SÜREKLİ GÜNCELLİYORUZ

Meclis Başkanımız Sn. Osman Bağış ile birlikte üye ziyaretlerini sürdüren Başkan Şahin Bilgiç, yaptığı açıklama da “Borsa olarak vizyonumuzu sürekli güncelleyerek hızlı değişim gösteren çağa ayak uydurup, üyelerimize, üreticilerimize ve paydaşlarımıza nasıl daha fazla faydalı oluruz? Onun çabası içerisindeyiz” dedi.

BAŞARININ TEMELİNDE ÜRETMEK VE BİRLİKTE HAREKET ETMEK VARDIR

“Başarının temelinde üretmek ve birlikte hareket etmek vardır” diye sözlerine devam eden Başkan Bilgiç, “5 Ocak Adana’mızın Kurtuluşunun 100. Yılı nedeniyle TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Ekonomiye Yön Verenler Ödül Töreni’nde “ISO Türkiye’nin İlk 1000 Sanayi Kuruluşu Listesine Giren Adana Firmaları”, TİM Başarılı İhracatçılar Listesine Giren Adana Firmaları”, TOBB En Hızlı Büyüyen 100 Firma Listesine Giren Adana Firmaları ve ATB En Yüksek Tescil İşlemi Yaptıran Firmalar Kategorilerinde ödül alan firmalarımıza bölgemize ve ülkemize olan katkılarından dolayı plaketlerini vererek tebrik edip, teşekkür ettik. İlimizin ve ülkemizin ekonomisine üretimine ve istihdamına az ya da çok katkı koyan herkesi kutlamak ve ellerinize sağlık demek gerekir. Çünkü pandemi süreci içerisinde her sıkıntıya göğüs gererek mücadelesini sürdüren ve bunu başarıyla taçlandıran iş insanlarımızı ve üreticilerimizi bir kez daha kutluyoruz. İlimizin ekonomisi ile birlikte sosyal yaşamda da gelinen başarının temelinde üretmek ve birlikte hareket etmek vardır. Biz de borsa yöneticileri olarak dün olduğu gibi bugün ve yarında üyelerimizin yanında olmaya onların işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et