26 C
Adana
Salı, Nisan 16, 2024

Adana ESOB’dan Borsamıza ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yayın Tarihi:

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ve YK Üyeleri, yapılan seçim sonucu güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç, Meclis Başkanımız Osman Bağış ve Yönetimi Kurulumuza ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

GÖGER, “SEVDAMIZ KOLTUK DEĞİL, ADANA’DIR”

Adana ESOB Başkan Vekilleri Veysel Bulat, Mustafa Gökay Karakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Metin ile Denetim Kurulu Üyeleri Hacı Emin Ünal ve Memduh Özalp’ın da katıldığı ziyarette Başkanımız Şahin Bilgiç ve yönetimini tebrik edip, çalışmalarında başarı dileyen Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, burada yaptığı konuşmada “Her seçim yeni bir başlangıç, yeni bir atılım, yeni bir girişim demektir. ATB Başkanı Şahin Bilgiç öncelikle benim Ağabeyim sonra STK’ların Ağabeyidir. Başarılı çalışmalarıyla tüm kesime örnek olmuştur. Adana’mıza kazandırdığınız bu dev modern tesis üyelerinize ve bölgemize çok yakışmıştır. Ekibinizle birlikte daha mükemmele doğru adımlar atacağınıza inancımız tamdır. Bir anlamda sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya geldik. Sevdamız koltuk değildir, Adana’dır. STK’lar iller için önem arz eden kurumlardır. Biz Adana ESOB olarak ATB, ADASO, ATO ve AOSB ile çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu sinerjiyi Adana ve bölge ticaretine, esnafına, sanayicisine, çiftçisine, ülke ekonomisine pozitif olarak yansıtma amacındayız.” dedi.

BİLGİÇ, “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Meclis Başkanımız Osman Bağış, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hamit Tezcan, Yasin Milli, Şahin Güneşer ve Genel Sekreterimiz T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkanımız Şahin Bilgiç, “Adana’da gerçekten güzel bir birliktelik yakalandı ve bu devam edecek. ATB Başkanı olarak ekibimizle, yönetimimizle, meclisimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyumun Adana’ya da yansıması için gayret ediyoruz. Borsamızla, Adana ESOB, ADASO, ATO, AOSB ve Adana için elini taşın altına koyan, bir fikir sunan, Adana için bir gayretim var diyenlerle bu yolda beraber yürüyeceğiz. Oturduğumuz bu koltuklar gelip, geçici. Önemli olan yapılan güzel hizmetlerle hoş bir seda bırakmaktır. Geçmişte her alanda 4. büyük ve güçlü il olan Adana’mız oluşturduğumuz bu güç birlikteliğiyle arzulanan noktaya getireceğimize inancım tamdır. Bu birlikteliğe emek veren tüm başkan ve yöneticilere şükranlarımı sunuyorum.”

Başkan Bilgiç, “Geçtiğimiz günlerde Bartın’da yaşadığımız maden kazasında hayatını kaybeden 41 maden şehidimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu acı hepimizin yüreklerini yaktı. Bu acıların yaralarının sarılması için devlet ve millet olarak bizlere düşen görevi seve seve yerine getirmeye hazırız. Bu tarz acıların tekrar yaşanmamasını diliyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et