22 C
Adana
Cumartesi, Nisan 20, 2024

Adana ESOB Yönetimi’nden Ticaret Borsamıza Ziyaret

Yayın Tarihi:

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göger, Başkanvekilleri Veysel Bulat, Mustafa Gökay Karakuş, Yönetim Kurulu üyeleri Saruhan Yağmur ve Mahsun Doğan ile birlikte Ticaret Borsamızın Yönetimine iade-i ziyarette bulunarak borsa faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

GÖGER, “BU DÖNEM PROJELERİMİZİ YAŞAMA GEÇİRECEĞİZ”

Seçimden yeni çıktıklarını, projelerini yavaş yavaş yaşama geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göger, yaptığı konuşmada “Hiçbir başarı tek başına elde edilmemiştir. Birlik yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte esnaf arkadaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, ekonomik düzeylerinin iyileşmesini sağlamak gibi bir misyonumuz var. Bunu sağlamaya çalışırken yaşadığımız kente olan sorumluluğumuz gereği halkımızın temel gıda alımını, ulaşım, sanat ve diğer unsurlara kolay ulaşması için çaba içerisindeyiz. Bugün başkanlığından öte gerçek anlamda abimiz gibi gördüğümüz Şahin Başkanımıza iade-i ziyarette bulunarak projelerimizle ilgili istişare etmeye geldik. ATB-ATO-ADASO ve AOSB Başkanlarımızla birlikte büyük bir sinerji yakaladık. Uyum içerisinde çalışıyoruz. Adana için esnaf için üretici için sanayici için halkımız için güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır. Bu dönem esnafımıza sosyal tesis yapmak için Adnan Menderes Bulvarı civarında yer tahsisi yaptık. Ayrıca hizmet binası yapmak üzere E-5 üzerinde Ulaştırma Bakanlığı’na ait bir arsa için görüşmelerimiz devam etmekte. Yakında esnafımıza bir müjde olarak inşallah sunacağız. Bu anlamda bereketli topraklarıyla ülkemizin önemli tarım havzalarından birisi olan Adana’mıza teknik donanımlı modern bir tesis kazandıran Şahin Bilgiç Ağabeyimize ve yönetimini kutluyor, misafirperverlikleri hasebiyle kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

BİLGİÇ, “ADANAMIZI GÜZEL HİZMETLERLE ÖDÜLLENDİRMELİYİZ”

Meclis Başkanımız Osman Bağış, Meclis Üyemiz Abdullah Kaçar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sabahattin Yumuşak ve Genel Sekreterimiz T. Gökhan Öztürk’ünde hazır bulunduğu ziyarette kent ekonomisi ve kurumlar arası işbirliği konularına değinen Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç, “Adanamızın esnaf ve sanatkarlarını bizler çok önemsiyoruz. Önümüzdeki 4 yıllık dönemde de yapacakları hizmetlerle Adanamızı taçlandıracakları kanaatindeyim. Oda-borsa-birlik olarak hepimiz Adanamıza güzel hizmetler yapmak için varız. Önceliğimiz her zaman üyelerimizin, üreticilerimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı koymaktır. Adana Türkiye’nin örnek şehirlerinden biridir. Bu anlamda Adanamızı güzel hizmetlerle ödüllendirmemiz lazım. AESOB Yönetimi olarak bugün bizleri şereflendirdiniz. İşbirliğimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Borsa Kompleksimiz içerisinde yer alan elektronik alım satım salonu ve laboratuvarlar gezilerek borsa faaliyetleri konusunda bilgiler aktarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et