30 C
Adana
Cuma, Nisan 26, 2024

Başkanımız İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Yayın Tarihi:

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin Bilgiç, Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirilen “İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına” katılım sağladı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 4. Olağan Toplantısı, Vali Dr. Süleyman Elban başkanlığında Temsa Skoda Sabancı Ulaşım Araçları AŞ’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl İstihdam Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda; il istihdam ve mesleki eğitim politikaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Yürütme Kurulu ve Denetim Kurulu ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün çalışmalarının yanı sıra çocuk işçiliği ile ilgili yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam ile il genelinde uygulanan mesleki eğitim politikaları görüşüldü.

Prof. Dr. Azmi Yalçın ile İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin tarafından sunumların gerçekleştirildiği toplantı öncesinde kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban; insanların iyi bir meslek sahibi olmasının ve sahip olduğu meslekte iyi bir istihdam ağının olmasının önemli olduğunu kaydederek Adana’nın mevcut özellikleri bakımından güçlü bir yatırım potansiyelinin olduğunu belirtti. Kentin istihdam potansiyelini ve yetişmiş insan gücünü geliştirmek için daima ilgili kurumlarla iş birliği halinde olduklarını ifade eden Vali Elban, 2022 yılı boyunca il genelinde bu amaca yönelik gerçekleştirilen çalışmaların kente hayırlı olmasını temenni etti.

İl genelinde gerçekleştirilen istihdam etkinlikleri ile mesleki eğitim uygulamalarıyla ilgili önerilerin değerlendirildiği toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et