22 C
Adana
Perşembe, Mart 28, 2024

2022 Yılı Hububat Değerlendirme Paneli Düzenlendi

Yayın Tarihi:

2022 yılı Hububat Değerlendirme Paneli, Ulusal Hububat Konseyi ve Karacabey Ticaret Borsası işbirliğinde Karacabey Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Tahıl üretimi, ticareti, tahıl koridoru ve TMO politikalarının değerlendirildiği panele Ticaret Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız ve UHK Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Sabahattin Yumuşak katıldı.

2022 Yılı Hububat Değerlendirme Paneli UHK Başkan Yardımcısı Yaşar Serpi’nin moderatörlüğünde; TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal, TOBB Borsalar Konsey Başkanı ve Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Ulusal Hububat Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Taşpınar, UHK Yönetim Kurulu Üyesi Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, UHK Araştırma ve Danışma Kurulu Üyesi ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu ve Karacabey Ticaret Borsası Meclis Üyesi İsmail Kaya’nın konuşmacı olarak katılımlarıyla gerçekleşti.

Tahıl üretim, ticaret, tahıl koridoru ve TMO politikalarının değerlendirildiği panel yoğun katılım ve ilgi gördü. Toplantıda 2022 yılı hububat üretimi ve sektörü etkileyen gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. TMO Alım politikalarının yansımalarını görüştük. Meteorolojik kuraklığın tarımsal üretime olası etkileri üzerine görüşmeler gerçekleştirdik. Panelin tüm sektör temsilcilerine katkı sağlanmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et