29 C
Adana
Salı, Nisan 16, 2024

Gastronomi Coşkusu Yaşandı

Yayın Tarihi:

Adana Valiliğimizin öncülüğünde Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve aralarında Adana Ticaret Borsamızın da yer aldığı odalar ve borsaların iş birliği ve sinerjisi ile 6.’sı bu yıl gerçekleştirilen Adana Lezzet Festivali beklenildiği gibi ziyaretçi akımına uğradı. Dopdolu bir programla ziyaretçilerinin karşısına çıkan lezzet festivali, birbirinden renkli görüntülerin oluşmasını sağladı. Festivale katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç ile Yönetim Kurulu Üyemiz Şahin Güneşer mangal başına geçtiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adana Valimiz Dr. Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve aralarında Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç’in de yer aldığı oda ve borsa başkanları ve diğer katılımcılar Merkez Park’ta gerçekleştirilen festivalin kortej yürüyüşüne katıldılar.

Kortej yürüyüşüyle tören alanına geçen Kasapoğlu, buradaki konuşmasında, güzel şehir Adana’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Adana mutfağının sadece kebapla değil, yüzlerce lezzetiyle bereket dolu olduğunu vurgulayan Kasapoğlu şöyle devam etti:

“Bunu bugünlere taşıyanlara binlerce kez teşekkür ediyoruz. Bu festival bu emaneti yarınlara taşıma vesilesi. 6’ıncısı düzenleniyor hem de uluslararası. Başta Adana Valiliğimiz olmak üzere bu güzel festivalde emeği, çabası olan, katkı sağlayan tüm paydaşlarımızı da gönülden tebrik ediyoruz.”

Adana Valimiz Dr. Süleyman Elban da bu yıl 6’ıncısını düzenledikleri festivali içerik olarak her yıl bir öncekinden daha kapsamlı şekilde gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Adana’nın şu anda sineması, sanatı, kültürü, turizmi ve lezzetleriyle konuşulduğunu anlattı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Bilgiç de festivalde üç gün boyunca kente özgü tüm lezzetleri misafirlere sunacaklarını kaydetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et