Çarşamba, Mayıs 1, 2024

İklim değişikliği ile mücadele kapsamında İklim Değişikliği Başkanlığı koordinasyonunda Yeşil Dönüşüm ile Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) konularında bilgilendirme toplantıları farkındalığının artırılması amacıyla farklı illerde düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

İlimizde ise 19 Nisan tarihinde SKDM, Sera Gazı İzleme, Raporlama ve Doğrulama (İRD) Sistemi, Emisyon Ticaret Sistemi (ETS) ile Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasının ilişkisi, Karbon Ayak İzi Hesaplama Standartları, Sanayide Yeşil Dönüşüm ve benzeri konularda bilgilendirme toplantısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İklim Değişikliği Başkanlığı, Ticaret Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

19 Nisan 2024 Cuma günü Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu’nda saat 14.00’te (kayıt:13.30) gerçekleştirilecek Yeşil Dönüşüm ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katılımınızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Kayıt Linki :  https://forms.gle/hibSX6CM3s8Jsbey7