Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı

Adana Sanayi Odası ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri iş birliğinde, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali KILIÇKAYA ve Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürü Sayın Emre Orhan ÖZTELLİ ile birlikte İGE A.Ş. Genel Müdürü Sayın Kasım AKDENİZ ve Eximbank yetkililerinin teşrifleriyle, 1 Aralık 2022 Perşembe günü saat 12.30’da Adana Sheraton Grand Hotel’de “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme” programı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu programa katılmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki link aracılığı ile 28 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt Linki: https://bit.ly/AkibAdana