Salı, Mart 19, 2024

Türkiye-Hollanda IV. Dönem ETOK Toplantısı Hk.

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda Türkiye-Hollanda Dördüncü Dönem Ekonomi ve Ticaret Ortaklık Komisyon (ETOK) Toplantısının, Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ ve Hollanda’nın Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaretten Sorumlu Bakanı Sayın Liesje Schreinemacher’in eş başkanlıklarında, 22 Şubat 2023 tarihinde Lahey’de gerçekleştirilmesi öngörüldüğü belirtilerek Birliğimiz görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir. Bu itibarla, konunun ilgili üyelerimizin, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Hollanda ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 8 Şubat 2023 Çarşamba günü  saat 16:00’ya kadar tarafımıza (Eposta:genelsekreterlik@adanatb.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.