Cumartesi, Nisan 27, 2024

Türk-Alman Yatırım ve İş Birliği Günü

Adana Sanayi Odası ve Almanya Büyükelçiliği iş birliğinde 18 Kasım 2021 Perşembe günü 10:00 – 14:00 saatleri arasında Adana Hilton Otelinde Türk-Alman Yatırım ve İş Birliği Günü düzenlenecektir.

Türkiye ve Almanya arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek etkinliğe Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Jürgen Schulz, Ticaret Müsteşarı Florian Burkhardt ve İkili Ekonomik İşbirliği Ataşesi Angelika Sülzen’in katılım sağlayacaktır.

Simultane çeviri yapılacak programın ardından B2B etkinliği gerçekleştirilecek olup, Almanya tarafından katılacak firmalarla ilgili bilgiler linkte sunulmaktadır. İkili iş görüşmelerine katılmak isteyen üyelerimizin listeyi inceledikten sonra kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,