Cuma, Nisan 19, 2024

Pakistan Başbakanı ile Çalışma Yemeği

Pakistan Başbakanı Sayın Shehbaz SHARIF’in ülkemize gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, TOBB ve Pakistan Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 31 Mayıs 2022 Salı günü saat 20.00’de bir çalışma yemeği gerçekleştirilecektir. Pakistan Başbakanı Sayın Shehbaz SHARIF’in katılımcılara hitap edeceği ve Ankara’da Birlik merkezinde gerçekleştirilecek çalışma yemeğinde ülkemiz ve Pakistan arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin ele alınması planlanmaktadır.

Etkinliğe katılacak firmalarımızın üst düzey temsilcilerinin, https://anket.tobb.org.tr/#/anket/Pakistan adresinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurması gerekmektedir. Katılacak firmaların, Pakistan Başbakanlığına iletilmek üzere, 250 kelimeyi geçmeyecek şekilde İngilizce olarak linkte yer alan alanı doldurmaları gerekmektedir.