Salı, Mayıs 7, 2024

KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı

Cumhurbaşkanımız tarafından 3 Ocak 2022 tarihinde KOSGEB destekli Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programı’nın 3. Fazı’nın yürürlüğe girdiği duyurulmuştur. Destek kapsamında; Covid-19 salgınından etkilenen mikro işletmelere, yeni istihdam edecekleri 2 personele kadar, küçük işletmelere ise yeni istihdam edecekleri 5 personele kadar; personel başına 100.000 TL faizsiz, teminatsız ve 2 yıl sonra geri ödemeli kredi verilecektir.

Söz konusu destek programının detayları ile ilgili üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla, 19 Ocak Çarşamba günü saat 15.00’te, Adana Ticaret Odası’nda, KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanı Sn. Dr. Mehmet Görkem GÜRBÜZ’ün katılımıyla,  “KOSGEB – Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

Katılımın ücretsiz ve kontenjanla sınırlı olduğu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıdaki bağlantıda yer alan kayıt formunu, en geç 18 Ocak 2022 Salı günü saat 17.00’ye kadar doldurmaları gerekmektedir. Kayıt için başvuru sırası dikkate alınacak ve yeterli sayıya ulaşıldığında kayıt formu son tarih beklenmeden erişime kapatılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Firmaların destek kapsamına girip girmediklerini tespit edebilmeleri için https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7579/proje-ozeti bağlantısında yer alan program detaylarını toplantı öncesinde gözden geçirmeleri ve NACE Faaliyet kodlarının destek kapsamında olup olmadığını kontrol etmeleri önerilmektedir.

Tarih : 19 Ocak 2022 – Çarşamba

Saat  : 15.00

Yer    : Adana Ticaret Odası – 3. Kat Toplantı Salonu (Toplantı pandemi koşullarına uymak koşuluyla yüz yüze gerçekleştirilecek ve Odaya girişler HES kodu ile yapılacaktır.)

EK-1: Kayıt Formu