KGF Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Semineri

Üyelerimizin Kredi Garanti Fonu tarafından verilen yeni desteklerden faydalanması amacıyla Adana Sanayi Odası ve Kredi Garanti Fonu iş birliğinde 10 Mart 2022 Perşembe günü saat 14:00′ de Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonunda Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Semineri gerçekleştirilecektir.

Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve KOSGEB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Basri KURT ile KGF Doğu Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Celal ALTUNTAŞ’ın katılımıyla düzenlenecek seminerde, Kredi Garanti Fonu’nun yeni destek paketleri olan “Yatırım Destek Paketi”, “İhracat Destek Paketi” ve “İşletme Harcamaları Destek Paketi” anlatılacak olup seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkten katılım formunu doldurmalarını rica ederiz.

Katılım Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız

Tarih   : 10 Mart 2022 Perşembe