Cumartesi, Nisan 27, 2024

Irak Ülke Günü Webinarı:Erbil

Üyelerimizin ticaret kapasitelerinin artırılması, uluslararasılaşması ve yeni işbirliklerine olanak sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında Bölgemiz için önemli ticari pazarlardan olan Erbil’in üyelerimize tanıtılması amacıyla, Adana Ticaret Odası ve DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi işbirliğinde, 28 Mart 2022 Pazartesi günü saat 10.00’da, video konferans yöntemiyle “Irak Ülke Günü Webinarı: Erbil” konulu toplantı düzenlenecektir.

Erbil Başkonsolosu, Ticaret ve Gümrük Ataşeleri ile DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla düzenlenecek webinarda, Erbil ile ticari ilişkiler ve yatırım fırsatları ele alınacaktır.

Programı ve kayıt formu aşağıda yer alan webinara, ilgi duyan tüm üyelerimiz davetlidir.

Üyelerimize duyurulur.

Kayıt Yaptırmak için TIKLAYINIZ.

PROGRAM

10.00 – 10.15      Açılış Konuşmaları

Sn. Atila MENEVŞE, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Sn. Halit ACAR, DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı

10.15 – 10.50      Erbil ile Ticari İlişkiler ve Yatırım Fırsatları

Konuşmacılar:

• Sn. Hakan KARAÇAY, T.C. Erbil Başkonsolosu
  • Sn. Kerem TUZLU, T.C. Erbil Ticaret Ataşesi
  • Sn. Ersoy CETE, T.C. Erbil Gümrük Ataşesi
  • Sn. Ömer Faruk YILDIRIM, DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Moon Lojistik Genel Müdürü

10.50 – 11.15      Soru-Cevap ve Kapanış

Tarih : 28 Mart 2022 – Pazartesi

Saat  : 10.00

ÖNEMLİ NOT: Webinara katılmak için gerekli olan ZOOM bağlantısı ile ilgili bilgilerkayıt formu doldurulduktan sonra ekranda görüntülenecek olup; bağlantı bilgileri ayrıca gönderilmeyecektir.