Perşembe, Nisan 25, 2024

Güncel SGK,İŞKUR ve KOSGEB Teşvikleri Bilgilendirme Semineri

Üyelerimizin devlet teşvik ve destekleri hakkında belirli aralıklarla bilgilendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Adana Ticaret Odası ve Mert Teşvik Danışmanlık işbirliğinde, 22 Şubat 2022 Salı günü saat 14.00’te, video konferans yöntemiyle, “Güncel SGK, İŞKUR ve KOSGEB Teşvikleri Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

Mert Teşvik Danışmanlık Kurucusu ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Erdal AŞIKOĞLU tarafından verilecek seminerde, istihdam teşvikleri kapsamında yeni işe alınacak ve hali hazırda çalışan personellerin SGK, İŞKUR, KOSGEB teşvik ve desteklerinden faydalanmalarına yönelik bilgilendirme yapılacak olup; yeni açılacak işletmeler için KOSGEB’in geleneksel girişimcilik ve ileri girişimcilik destekleri hakkında ayrıntılı bilgi verilecektir.

Programı ve online kayıt formu aşağıda yer alan seminere, ilgi duyan tüm üyelerimiz davetlidir.

Kayıt Formu İçin TIKLAYINIZ.

Tarih : 22 Şubat 2022 – Salı

Saat  : 14.00 / Zoom üzerinden video konferans yöntemiyle gerçekleşecektir.

PROGRAM:

14.00 – 14.05      Açılış Konuşmaları

14.05 – 15.15      Güncel SGK, İŞKUR ve KOSGEB Teşvikleri Bilgilendirme Semineri

• SGK Teşvikleri
  • İŞKUR İşbaşı Eğitim ve Program Teşvikleri