Perşembe, Nisan 18, 2024

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı

Değerli Üyemiz,

2022 Yılı biterken Türkiye ekonomisinin nereden gelip nereye gittiğine ilişkin teknik ve iş odaklı değerlendirme yapmak ve iş faaliyetlerinde kullanabileceğiniz mevcut fırsatları anlatmak amacıyla, 26 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 15:30’da Adana Sanayi Odası’nda Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Sn. Dr.Hakan Yurdakul’un sunumuyla bir toplantı düzenlenecektir.

Toplantıda, GSMH ve Gayrisafi Sabit Sermaye (GSS) Oluşumu, Dış Ticaret & Dağılımı, Bütçe ve Borçlanma, Vergiler ve Reel Faiz, İşgücü-İşsizlik, Ücretler ve Verimlilik, Krediler ve Bankacılık Sektörü, Tasarruf Eğilimleri ve Yatırım Ortamına Etkisi, Girişimcilik & İş Kültürü konuları değerlendirilecek olup, yatırım-üretim-ihracat eksenli mevcut ekonomi politikası çerçevesinde sektörel ve tematik fırsatlar anlatılacaktır.

Katılım Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız

Tarih   : 26.12.2022 Pazartesi