Cuma, Mart 29, 2024

4. Kamu Alımları Sempozyumu

Değerli Üyemiz,

Kamu alımlarına ilişkin güncel gelişmeleri paylaşmak ve sektör sorunlarını ele alarak, çözüm önerilerini istişare etmek amacıyla TOBB, Kamu İhale Kurumu ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde 14-15 Aralık 2022 tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler/Ankara’da “4. Kamu Alımları Sempozyumu” gerçekleştirilecektir.

Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nurettin Nebati ile Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek sempozyumda;

• Mal, hizmet ile danışmanlık hizmet alımı ve yapım işleri ihalelerinde güncel gelişmeler, sorunlar ve öneriler,
  • Kamu İhale Kurumu ve kamu alımlarına genel bakış,
  • Elektronik Kamu Alımları Platformu ve kamu alımlarında dijital dönüşüm,
  • Kamu ihale sözleşme uygulamalarında güncel gelişmeler ile
  • Kalkınmada kamu alımlarının rolü

Konuları görüşülecektir.

Sempozyuma ilişkin detaylı program ekte sunulmaktadır. Sempozyuma katılım için 9 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar https://ihale.gov.tr/Sempozyum/KatilimciKayit.aspx adresinden kayıt olunması gerekmektedir.

Katılım sağlamak isteyen üyelerimize duyurulur.