Perşembe, Mart 28, 2024

Konut Yardım Kampanyası Hk.

5174 sayılı Kanun ile kurulmuş Kamu Tüzel Kişiliğini haiz mesleki üst kuruluş konumundaki Birliğimiz, bu felaket için katılımcıların imkânları ölçüsünde yıkılmış ve ağır hasarlı konutların yeniden yapımını sağlamak amacıyla, Türkiye genelinde Birliğimize bağlı 365 Oda ve Borsa ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımızın katılımıyla Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Türk iş dünyası konut kampanyası için, hesap numaraları ekte verilmiştir.

Siz değerli üyelerimizin, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, halkımızın da beklentileri doğrultusunda dramatik felaketten etkilenen vatandaşlarımızın kalıcı konut ihtiyaçları için her türlü yardım ve desteği sağlayacağınıza inanıyoruz.