Çarşamba, Nisan 24, 2024

İşbirliği Talebi-Bangladeş

Ticaret Bakanlığı’nın 29.12.2021 tarih ve 70518026 sayılı yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliği’nden alınan bir yazıya atfen, Bangladeş’te çeşitli alanlarda faaliyet gösteren önemli firmalardan BEXIMCO GROUP’un gayrimenkul projeleri bölümü yetkililerinin gönderdikleri e-posta ile Türkiye’de faaliyet gösteren tecrübeli firmalarla işbirliği yapma talebini ilettiği ifade edilmektedir.

E-postada kamu ve özel projelerde işbirliği yapmak istenen firmaların; EPC müteahhitleri, mimarlar ve tasarımcılar, sıhhi tesisat gibi malzeme tedarikçileri, peyzaj tasarımcıları, proje yönetimi danışmanları, MEP (mekanik, elektrik, sıhhi tesisat) danışmanları ve dış aydınlatma danışmanları/tasarımcılar olduğu belirtilmiştir.