Cuma, Mart 29, 2024

Adana Ticaret Odası Üyelerine Yönelik “İş ve Sosyal Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti” Hk.

Adana Ticaret Odası ve Mefa Danışmanlık işbirliğinde, Oda üyesi olan firmaların İş Kanunu kapsamında işçi ve işveren arasında yaşanan uyuşmazlıklar, firmaların karşı karşıya kaldıkları iş davaları, firmaların çalışanlarıyla uyuşmazlık yaşamamaları için yapılması gerekenler, sosyal güvenlik uygulamalarında karşılaşılan problemlerin çözümü vb. konularda yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla ücretsiz danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.

Adana Ticaret Odası üyesi firmalar için sunulan hizmet kapsamında, konunun uzmanlarıyla 25’er dakikalık birebir görüşmeler yapılacak ve üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmalarına aracılık edilecektir.

Bu çerçevede, söz konusu hizmetten yararlanmak isteyen üye firmaların, 8 Aralık 2022 Perşembe günü, 10.00 – 15.00 saatleri arasında Adana Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası’nda yapılacak görüşmeler için, aşağıdaki bağlantıda yer alan “Sosyal Güvenlik Danışmalığı Randevu Talep Formu”nu doldurarak; yaziisleri@adanato.org.tr adresine e-posta olarak iletmeleri ve randevu almaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

“Sosyal Güvenlik Danışmanlığı Randevu Talep Formu” için TIKLAYINIZ.