Uluslararası 3 Nisan FENOFEM Fuarı – Karabük

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Karabük Üniversitesi işbirliğinde Uluslararası 3 Nisan FENOFEM ‘Demir ve Demir dışı Metaller’ Sanal Sanayi Fuarı’nın 31 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında yapılacağı bildirilmektedir.

Fuar, yedi dile çeviri imkanıyla tüm dünyaya ulaşacak olup fuar platformu Karabük Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek “Uluslararası Hafif Alaşımlar ve Kompozit Malzemeler Sempozyumu”na da eş zamanlı olarak erişim sağlayacaktır.

FENOFEM Fuarı; konusunda uzman akademisyenleri, demir-çelik ve demir dışı metal sektöründe üretim, ihracat, hammadde tedariki çalışması yapan firmaları; TSO’ları, dernek ve birlikleri; Ar-Ge şirketlerini, bu alanla ilgilenmekte olan ve yurtdışı bağlantılar kurmak isteyen tüm ilgilileri bir araya getirmeyi hedefliyor.