MWC Barcelona 2022

İstanbul Ticaret Odası’nın ilgili kurumlara duyurusunda, Dünyanın en önemli mobil teknoloji fuarları arasında yer alan Mobile World Congress Barcelona Fuarının, İspanya’nın Barselona şehrinde 28 Şubat – 3 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceği, anılan fuarın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği belirtilmektedir.

Duyuruda devamla, bahse konu fuarda, 5. Nesil Mobil Teknolojisi (5G), İleri Yapay Zeka (AI), Her Şeyin İnterneti (IoE), Teknolojinin Ufku (Tech Hoziron) ve Finans Teknolojileri (Fintech) konularına yer verileceği ifade edilmektedir.

MWC Barcelona 2022 Türkiye milli iştirakine ilişkin duyuru metni, sözleşme ve irtibat bilgileri ekte sunulmaktadır.