India International Furniture Fair Fuarı’na Katılım Hk.

02-04 Aralık 2022 tarihleri arasında Hindistan’ın Delhi şehrinde gerçekleştirilecek olan India International Furniture Fair (IIFF) Fuarı’na Türkiye Milli Katılım Organizasyonu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın iştirak şirketi olan KFA Fuarcılık tarafından düzenlenecektir.

IIFF, mobilya ve ev dekorasyon ürünleri için ideal bir platform sağlamayı taahhüt eden Hindistan’daki tek uluslararası ve özgün fuardır. Oturma odası mobilyaları, yemek odası takımları, yatak odası mobilyaları, çocuk ve genç odaları, mutfak tasarımları, ofis mobilyaları, konferans alanı çözümleri ve bahçe mobilyaları gibi geniş bir mobilya ürün gamına ev sahipliği yapan fuarda bahse konu sektörün tamamlayıcısı olan ev tekstili ürünlerinin de fuardaki varlığı gün geçtikçe güçlenmektedir.

Fuarın standart hizmetler dahil nakliyeli ve dekorasyonlu stand m2 satış fiyatı 275 Euro olarak belirlenmiş olup, 2017/4 sayılı Yurtdışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar kapsamında desteğe esas tutar 3.763 TL/m2 olarak belirlenmiştir.

Fuara katılmak isteyen üyelerimizin https://www.kfa.com.tr/tr/sayfa/93/355/fuarbasvuru.html adresinden kayıt yaptırabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Detaylı Bilgi İçin İletişim:

Aydın DOYGUN

Tel: 05464580188