Salı, Nisan 23, 2024

ASD Market Week 2022 Fuarı Milli Katılımı Hk.

21-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında ABD/Las Vegas’ta düzenlenecek olan ASD
MARKET WEEK fuarına Türkiye milli katılımının Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından
gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Fuara, Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 11.02.2022 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvurunuzun kabul edilmesi için online başvuru ile beraber Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR40 0001 5001 5804 8000 9271 41 IBAN no’lu Dolar hesabına toplam katılım bedelinin %50’sinin 11.02.2022 tarihine kadar yatırılması ve online başvurunuz alındıktan sonra gönderilecek olan katılımcı sözleşmesinin her sayfası firma imza yetkili/yetkililerince imzalanıp, ıslak imzalı sözleşmenin ve imza sirkülerinin tarafımıza kargo edilmesi gerekmektedir.

Katılım Bedeli: Tahmini 1170 $/m2 (nakliyesiz)

Katılım bedeline;
 Yer kirası,
 Özel stant konstrüksiyonu,
 Stant genel ve günlük temizlik hizmeti,
 Kataloğa giriş bedeli,
 Elektrik ve internet bağlantısı,
 Genel Sekreterliğimizce hazırlanan firma broşüründe yer alma
Fuarda yer alacak ürün grupları aşağıda belirtilmektedir;

Stil: Giyim, Ayakkabı, Çanta, Moda Aksesuarları: Eldiven, Şapka, Şemsiye, Atkı, Kravat, Kemer, Gözlük, Takı. vb.

Ev Aksesuarları ve Hediyelik Eşyalar: Banyo Tekstili ve Aksesuarları, Yatak Odası
Tekstili ve Aksesuarları, Ev Tekstili, Zücaciye, Tencere / Tava / Mutfak Ekipmanları, Küçük Ev Aletleri, Ev Dekorasyonu, Seramik ve Plastik Ürünler

Kozmetik ve Güzellik Ürünleri: Saç, Tırnak ve Cilt Bakım Ürünleri, Parfüm ve Losyonlar, Her Türlü Kozmetik ve Bakım Ürünleri

El Yapımı Ürünler: El Yapımı Tekstil, Nakışlı ve Tığ İşi Ürünler, Şallar, Takı

Yılda 2 kez düzenlenmekte olan ASD Market Week Fuarı; 60 ülkeden 30.000’den fazla
ithalatçı, distribütör ve toptancı tarafından ziyaret edilirken, 17 ülkeden 1.400 katılımcıya da ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca, katılımcıların fuar sırasında satış yapabildiği dünyanın en büyük uluslararası ticaret platformudur.

Fuarın milli katılımının, “2017/4 sayılı Karar” çerçevesinde T.C. Ticaret Bakanlığı
tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 220.000 Türk Lirası’na kadar desteklenecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.