Agro Pack Iraq & Food Iraq

Irak’taki en büyük tarım ve gıda endüstrisi fuarı AGRO PACK IRAQ & FOOD IRAQ fuarlarında Irak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Irak Ticaret Odaları Federasyonu, Bağdat Ticaret Odası, Erbil Ticaret ve Sanayi Odası, Ürdün İhracatçılar Birliği, T.C. Ticaret Bakanlığı ve Alman Federal Gıda ve Tarım Bakanlığı tarafından desteklenen fuarda; Almanya, Irak, İran, Hollanda, Ürdün ve Türkiye milli katılımlarıyla yer alacaktır.

Gıda, içecek, işleme, katkı ve ambalaj makineleri, tahıl depolama sistemleri, değirmen makineleri, tarım, tavukçuluk ekipmanları, hayvancılık üzerine firmaların katılım gösterdiği AGRO PACK IRAQ & FOOD IRAQ Irak’taki en büyük tarım ve gıda endüstrisi fuarıdır.

2021 yılında fuara pandemiye rağmen 19 ülkeden, 7879 ziyaretçi, 171 katılımcı firma yer almıştır.

Irak gıda ve plastik işleme, baskı ve paketleme endüstrisinin büyük ilgisini ve yüksek yatırım ihtiyaçlarını yansıtan fuara, bu sene 10 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Tarladan sofraya tüm değer zincirini buluşturacak fuar, tedarikçilerin alıcılarla yeni iş fırsatları ve iş birlikleri yakalamasına olanak sağlayacaktır.

AGRO PACK IRAQ & FOOD IRAQ Fuarı’na stantlı katılım yapacak firmalara T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından teşvik verilmektedir.

AGRO PACK IRAQ & FOOD IRAQ 2022

FUAR KÜNYESİ

Fuar Tarihleri: 22-24-Kasım 2022

Fuar Ziyaret Saatleri: 11.00- 19.00