Cumartesi, Nisan 20, 2024

Türk İş Forumu Karabağ Azerbaycan Cumhuriyeti

Azerbaycan Karabağ İş Forumu 16 Eylül 2022 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Karabağ bölgesinde yer alan Şuşa şehrinde gerçekleştirilecektir. Türk Konseyi faaliyetleri kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odası kurulmuş olup, bahse konu Oda’nın Başkanlığı Birliğimiz Başkanı Sn. M.Rifat HİSARCIKLIĞLU tarafından yürütülmektedir.

İş Forumu’na Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Macaristan’dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımı beklenmektedir. İş Forumu kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir. Etkinliğe katılacak yabancı firma bilgileri, teyit veren katılımcılarımıza iletilecektir. Türkçe, Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinliğin programı, katılım teyidi veren firmalara iletilecektir. Etkinliğe son başvuru tarihi 1 Eylül 2022’dir.

Söz konusu İş Forumuna katılım ücretsiz olup, katılımcılarımızın ulaşım ve konaklama giderleri kendileri tarafından karşılamaları gerekmektedir. Kovid-19 tedbirleri kapsamında ülkeye girişte, aşı kartı ve uçağa binmeden en geç 48 saat önce PCR testinin alınması gerekmektedir.