TOBBUYUM MED-ARB ve Tahkim Hakemliği Akreditasyon Eğitimi

Bilindiği üzere, son yıllarda özellikle arabuluculuk ve tahkim yöntemlerinde çözülen uyuşmazlık sayılarında önemli artışlar yaşanmıştır. Ülkemizde tahkime yönelen ilgiden dolayı iç tahkimde de uygulama alanı genişlemiştir.

Bu kapsamda Adana Sanayi Odası ile TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi iş birliğinde 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonunda TOBBUYUM Med-Arb ve Tahkim Hakemliği Akreditasyon Eğitimi düzenlenecektir.

Katılımın ücretli olduğu eğitime katılım 100 kişi ile sınırlı olup katılım şartları ve eğitim programı ekte yer almaktadır. Katılmak isteyenlerin başvuru linkinden ön kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılım Şartları ve Program

Başvuru için Tıklayınız

Eğitim ile ilgili detaylı bilgilere https://tobbuyum.com.tr/ den de ulaşılabilir.

Üyelerimize duyurulur.