Finansal Okuryazarlık Eğitimi

Adana Ticaret Odası ile SPARK arasında imzalanan üyelere yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin sağlanmasını içeren işbirliği protokolü kapsamında, 20 Ocak 2023 Cuma günü 09.00-13.00 saatleri arasında, Adana Ticaret Odası 2. Kat Toplantı Salonu’nda “Finansal Okuryazarlık Eğitimi” düzenlenecektir.

İçeriği aşağıdaki bağlantıda yer alan ve Finansal Okuryazarlığın tanımı, Kobi’ler için Önemi, Türkiye’de Finansal Okuryazarlık gibi konularının ele alınacağı eğitim, Türk Ekonomi Bankası Eski Dış Ticaret Müdürü ve Finans Uzmanı Turan AKIN tarafından verilecek olup; katılım 50 kişilik kontenjanla sınırlıdır.

Eğitime katılmak isteyenlerin, aşağıdaki online kayıt formunu, en geç 18 Ocak Çarşamba günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir. Kayıt için başvuru sırası dikkate alınacak ve yeterli sayıya ulaşıldığında kayıt formu son tarih beklenmeden erişime kapatılacaktır.

Tüm üyelerimize duyurulur.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

EĞİTİM İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih : 20 Ocak 2023 – Cuma

Saat  : 09.00-13.00

Yer    : Adana Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası2. Kat Toplantı Salonu

(Adres: Döşeme Mah. Turhan Cemal Beriker Bulv. No: 132 Seyhan/Adana)