27 C
Adana
Salı, Nisan 30, 2024

Başkanımız Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı’nın Açılışına Katıldı

Yayın Tarihi:

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin Bilgiç, bu yıl hazır giyim sektörünü 2. kez buluşturacak olan Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine; Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Muzaffer Şahiner ile Huriye Küpeli Kan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından yapılan konuşmaların ardından Vali Elban’ın gerçekleştirdiği konuşmayla sürdü.

Vali Elban, bölgenin ilk ve tek Tekstil ve Hazır Giyim Fuarının Adana’da gerçekleştirilmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek fuarın sektörün temsilcilerini bir araya getirdiğini kaydetti.

Konuşmasında, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Elban “Adana, Çukurova; pamuğuyla, ipliğiyle, kumaşıyla, konfeksiyonuyla Türkiye’ye bu sanayiyi ilk defa getirmiş ve bu sanayiyle birlikte Türkiye’nin sanayileşmesine önemli bir rol oynamış, lokomotif görevini üstlenmiştir. Tekstilin fuarının da Adana’mızda yapılması ve gelişerek devam etmesi hatta önümüzdeki dönemde bu fuarın adının Adana’yla birlikte anılması bizim en önemli beklentimiz. Bu beklentimizin de gerçekleşeceğinden en ufak bir şüphemiz yok.” dedi.

2-5 Şubat 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapıları açık olacak fuarın açılış kurdelesi Vali Elban ile kent protokolü tarafından kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından fuarda bulunan stantları gezerek firmaların yetkililerinden stantlarda sergilenen ürünler hakkında bilgiler alan Vali Elban, fuarın Adana’ya, bölgeye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et