Ticaret Borsam?zda Meclis yeli?i seimleri tamamland?. Tek liste ile gidilen Ticaret Borsam?z?n Meclis yeli?i seiminde, yelerimiz ?ahin Bilgi Ba?kanl???ndaki listeye gvenoyu verdi.
BAYRAM HAVASINDA ?LEN G?B? B?R SE?M YA?ADIK
yelerin gstermi? oldu?u ilgi ve destekten dolay? son derece mutlu oldu?unu ifade eden Ynetim Kurulu Ba?kan?m?z ?ahin Bilgi, yapt??? a?klamada Bayram havas?nda ?lene dnen bir seim ya?ad?k. Ben btn yelerimize ve al??anlar?m?za emeklerinden dolay? te?ekkr ediyorum. Adana Ticaret Borsas?n?n yar?nlar? iin elbirli?i ve gnl birli?iyle gven tazeledik. Her zaman mkemmel bir uyum ierisinde al??an mevcut ynetimimiz bugnden sonra yeni vizyon ve yeni ufkuyla, iten gayretleriyle gzel i?lere imza atacak. Adanam?z iin, blgemiz iin, reticilerimiz iin bu seimler ok nemli. Tek liste olarak girdi?imiz seimde yelerimiz bize gvenoyu verdi. Bu gvenin lkemize, Trk ekonomisine, Trk tar?m?na hay?rl? olmas?n? diliyorum.
YEN? HEDEFLER?M?Z? SRATLE GEREKLE?T?RECE??Z
Ba?kan Bilgi, Bugnden sonra seim takvimimiz gere?i organlar?m?z? belirleyerek yolumuza devam edece?iz. yelerimizin bizlere verdi?i sorumlulu?un dn oldu?u gibi yar?nda k?ymetini bilerek ok daha fazla gayret ederek en gzel faaliyetleri gerekle?tirece?iz. Yeni hedeflerimizi sratle gerekle?tirece?iz. Bize gvenerek desteklerini esirgemeyen tm yelerimize tekrar te?ekkr ediyor, ?kranlar?m? sunuyorum. diye konu?tu.