TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Hk.

Genel Duyurular
adanatb
Site Admin
Mesajlar: 460
Kayıt: Çrş Eki 27, 2021 2:41 pm

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Hk.

Mesaj gönderen adanatb »

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nden Ticaret Borsamıza gelen yazıya istinaden, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda ve Borsalarımızda 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seçimlere İlişkin;

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olmak isteyen adaylar 3 Temmuz 2023 ve 08 Eylül 2023 tarihleri arasında TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi (http://girisimcilik.tobb.org.tr) üzerinden online başvuru yapabileceklerdir.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İl Kurul Üyeleri’nin belirlenmesi kapsamında ;

-Oda/Borsa Yönetim Kurulu Kararı ile belirlenmiş ve İl Kurul Üyeliği onaylanmış kişilerden oluşan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu seçmen listeleri ,

-Her bir Oda/Borsa için belirlenen TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi üye sayısını gösteren seçim kartı,

-Seçimin yapılacağı Oda/Borsa

-Birlikte seçim yapacak Oda/Borsa

-İlin, İl İcra Komitesi Üye Sayıları

TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi üzerinden paylaşılacak olup 3 Ekim 2023 tarihinde ilgili Oda/Borsanın hizmet binalarında bulunan ilan yerlerine asılarak veya Oda/Borsaların internet sitelerinde yayınlanarak duyurulacaktır.

İlgili Mevzuat kapsamında, Oda/Borsa Yönetim Kurullarınca karara bağlanması gereken itirazlar, Oda/Borsa Genel Sekreterliklerine; Merkez Seçim Kurulu’na yapılacak itirazlar ise TOBB Girişimcilik Müdürlüğü’nün girişimcilik@tobb.org.tr e-posta adresine ulaştırılacaktır.

İl İcra Komitesi adaylık başvuruları 11 Ekim 2023- 17 Ekim 2023 tarihleri arasında dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte mesai bitimine kadar seçimin gerçekleştirileceği Oda/Borsaya yapılacaktır.

Başvurusunu tamamlamış İcra Komitesi Üyeliği adaylarının yer aldığı liste 18 Ekim 2023 Çarşamba günü mesai başlangıç saatinden itibaren seçimin gerçekleştirileceği Oda/Borsaların hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak suretiyle duyurulacaktır.

· TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları,

· TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları’na

http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlanabilmektedir

Üyelerimize duyurulur.

ADANA TİCARET BORSASI

Seçim Takvimi